Tidigare kunder och referenser

Tidigare kunder och referenser

Omdömen från Reiki/Gong-event :

(11 mars 2023)

Gongbad och reiki healing 4-ever. Jag gillade upplägget med gong och reiki. Min första reiki, inte min sista.

Ulrika G.


Jätte fin upplevelse med Reiki-Gongbad på Kroppskliniken. Rent o fräscht med gott te o jättetrevlig personal. Toppen.

Carin S.


Jag har varit på bara Gong o jag har även varit på bara Reiki/healing så separat vet jag hur båda fungerar men att göra båda sakerna samtidigt hade jag aldrig provat. 
Jag tyckte att gongen kändes kraftigare denna gång och det kan ju ha förstärkts av Reikin, annars kan jag inte separera vad som var vad utan jag tror att alltihop liksom flätades ihop. 
Jag fick en väldig energi efter passet och kände mig samtidigt väldigt lugn. 

Pia M.


Effekten efteråt var otroligt stark. Känndes som hela kroppen vibrerade av välbehag lång tid efteråt.
Rekommenderar denna kombination av Gong och Reiki mycket starkt och jag kommer självklart boka in mig på nytt event framöver!

Maria

Omdömen på Bokadirekt (betyg 4,9):

Fantastisk upplevelse. Väldigt bra avslappning både för kroppen och själ. Tack Viveca!

Monika R.

”Känner mig som en ny människa efter att jag har varit hos Viveca. Som balsam för kropp och själ”.

Nina S.


”Provade Reiki healing för första gången och det var en halvtimmes total skön vila och avslappning. Före healingen en halvtimmes härlig massage. Rekommenderas varmt”

Ann-Catrine F.

Omdömen från coaching-klienter:

”Som coach använder Viveca sin intuition. Det gör att man känner sig fullkomligt trygg och sedd – både för den man är och där man befinner sig i livet och tillvaron. Den känslan är som en ovanlig gåva. Varmt tack!”

Lena H., Tyresö

”Viveca är en fantastisk Coach då hon har coachat mig. Rekommenderar starkt andra att pröva. Tack Viveca för ett superjobb med mig!”

Pontus P., Haninge

”Viveca är lugn, harmonisk, ödmjuk och en mycket god lyssnare. Inför nästa samtal minns hon allt vi sagt tidigare. Hon har en mycket lugnande röst och får mig rofylld när hon pratar och ställer frågor”.

Tove Tallén, Sales Specialist/Team Leader, Skogås


”Viveca är väldigt inkännande, trygg och lugn. Hon är bra på att lyssna och ställer intressanta frågor tillbaka som får en att reflektera på ett annat sätt”.

– Magdalena, Redaktionssekreterare, Stockholm


”Viveca är inkännande, lugn, lättsam, förstående, trevlig, glad, motiverande och intelligent”.

Beatrice Engeström, Tyresö

Övriga recensioner:

”Under år 2009 anlitade vi företaget ’Vivecas hälsokälla/Tid för dig’ för att hålla kurser i Kundaliniyoga på vår arbetsplats – som en friskvårdssatsning. 

Det var 12 tillfällen på våren och 10 tillfällen på hösten (kvällstid). Instruktör var Viveca Wilhelmsson. 

Initiativet var uppskattat, deltagarna var mycket nöjda, och från ledningens håll var uppfattningen att kurserna var till belåtenhet för alla.

Kan varmt rekommendera Vivecas kurser för andra företag”. 

– Energiföretagen Sverige – Swedenergy – AB 
Catharina Götbrant, HR och projektledning

”Jag har gått på yogakurs hos Viveca Vilhelmsson. Viveca är lugn och positiv. Hon förklarar på ett lättfattligt sätt hur man ska göra rörelserna. För mig har det varit bra att hon även ger förslag på hur man ska sitta om man inte är så vig. Eftersom jag är stel i kroppen kan annars yogarörelser vara en plåga för mig.

En gång var jag på en tre timmar lång stresshanteringskurs som Viveca ledde. Hon hade komponerat ihop ett program med olika avslappningsövningar, yogarörelser och fakta om vad stress är och hur man kan hantera stressen bättre. Efter dessa tre timmar var jag så upprymd och lätt till sinnet som jag inte varit på mycket länge. Jag blev på ett strålande humör helt enkelt!”  

Maria Bengtsson Folke, Haninge

”Den här yogaformen passar mig utmärkt. Övningarna är lätta att lära sig (även om det var svårt att slappna av i början) och man kan göra dem i princip var som helst, hemma på golvet, på en stol på jobbet eller i duschen på morgonen. Jag känner att jag blir lugn och avslappnad av yogan, jag har blivit mjukare och smidigare i kroppen. När jag känner mig stel och trött i nacken efter en stressig dag på jobbet är yogan fantastiskt lugnande och löser upp spänningarna i musklerna så att det faktiskt går att slappna av igen. 

Jag längtar till yogapasset med Viveca! Det är härligt att komma in i rummet med dämpad belysning och lugn musik. Viveka tar emot oss på sitt lugna och trevliga sätt och jag känner att det här är min stund, här kan jag koppla av och behöver inte tänka på något annat än att andas och röra mig lugnt till rogivande musik. 

Tack Viveca, du är bäst!”

Mia, Haninge

Tidigare kunder i urval:

  • Verksam vid Fokus Gym, 2007- 2011 (Yogakurser, massage, stresshanteringskurs, hälsocoach)
  • PIK /Personalföreningen i Haninge kommun, 2012-2013 (Yogakurser)
  • Svensk Energi, 2009 (Yogakurs för personal, två terminer)