Omdömen och recensioner:

Omdömen och recensioner:

Screenshot

Reco-länkar:

https://www.reco.se/kroppskliniken-tyreso-framtidens-friskvard/viveca-vilhelmsson

https://www.reco.se/vivecas-halsokalla?q=viveca

Omdömen från coaching-klienter:

”Som coach använder Viveca sin intuition. Det gör att man känner sig fullkomligt trygg och sedd – både för den man är och där man befinner sig i livet och tillvaron. Den känslan är som en ovanlig gåva. Varmt tack!”

Lena H., Tyresö

”Viveca är en fantastisk Coach då hon har coachat mig. Rekommenderar starkt andra att pröva. Tack Viveca för ett superjobb med mig!”

Pontus P., Haninge

”Viveca är lugn, harmonisk, ödmjuk och en mycket god lyssnare. Inför nästa samtal minns hon allt vi sagt tidigare. Hon har en mycket lugnande röst och får mig rofylld när hon pratar och ställer frågor”.

Tove Tallén, Sales Specialist/Team Leader, Skogås


”Viveca är väldigt inkännande, trygg och lugn. Hon är bra på att lyssna och ställer intressanta frågor tillbaka som får en att reflektera på ett annat sätt”.

– Magdalena, Redaktionssekreterare, Stockholm


”Viveca är inkännande, lugn, lättsam, förstående, trevlig, glad, motiverande och intelligent”.

Beatrice Engeström, Tyresö

Övriga recensioner:

”Under år 2009 anlitade vi företaget ’Vivecas hälsokälla/Tid för dig’ för att hålla kurser i Kundaliniyoga på vår arbetsplats – som en friskvårdssatsning. 

Det var 12 tillfällen på våren och 10 tillfällen på hösten (kvällstid). Instruktör var Viveca Wilhelmsson. 

Initiativet var uppskattat, deltagarna var mycket nöjda, och från ledningens håll var uppfattningen att kurserna var till belåtenhet för alla.

Kan varmt rekommendera Vivecas kurser för andra företag”. 

– Energiföretagen Sverige – Swedenergy – AB 
Catharina Götbrant, HR och projektledning

”Jag har gått på yogakurs hos Viveca Vilhelmsson. Viveca är lugn och positiv. Hon förklarar på ett lättfattligt sätt hur man ska göra rörelserna. För mig har det varit bra att hon även ger förslag på hur man ska sitta om man inte är så vig. Eftersom jag är stel i kroppen kan annars yogarörelser vara en plåga för mig.

En gång var jag på en tre timmar lång stresshanteringskurs som Viveca ledde. Hon hade komponerat ihop ett program med olika avslappningsövningar, yogarörelser och fakta om vad stress är och hur man kan hantera stressen bättre. Efter dessa tre timmar var jag så upprymd och lätt till sinnet som jag inte varit på mycket länge. Jag blev på ett strålande humör helt enkelt!”  

Maria Bengtsson Folke, Haninge

Jag längtar till yogapasset med Viveca! Det är härligt att komma in i rummet med dämpad belysning och lugn musik. Viveka tar emot oss på sitt lugna och trevliga sätt och jag känner att det här är min stund, här kan jag koppla av och behöver inte tänka på något annat än att andas och röra mig lugnt till rogivande musik. 

Tack Viveca, du är bäst!”

Mia, Haninge