Yoga & healing

mot utmattning

Kursstart måndag 29 april 2024!

Varmt välkommen till Kroppskliniken i Trollbäcken.

Varje tillfälle är 90 minuter, som innehåller tre delar:

1. Du får lära dig om hur stress och utmattning hänger ihop, vad det gör med oss, och du får kunskaper om viktiga nycklar för att tillfriskna. Du får ett kompendium om allt vi går igenom (och lite till!)

2. Lugna, helande yogaövningar som lugnar ner kropp och sinne. Yogaövningarna reducerar stressnivåerna och skapar balans i hjärnan. Under avslappningen går jag runt och ger varje deltagare Reiki healing.

Vi avslutar med en meditation.

3. På slutet har vi en samtalsstund, där de som vill delar med sig av egna erfarenheter. Den här stunden bjuder in till en gemenskap fri från prestation, där var och en får känna sig sedd och förstådd. Mycket igenkänning i varandras erfarenheter och känslor och tankar brukar det bli, vilket är stärkande för både dig som individ och för gruppens gemenskap och trygghet.

KURSSTART MÅNDAG 29 APRIL KL. 13.00-14:30

Varmt välkommen med din anmälan! 6 tillfällen. Pris 2.200 kr (Giltigt som Friskvård)

Boka här:

https://www.timecenter.se/kroppskliniken/boka/info/?rid=66185&tjid=&tidval=&date=2024-04-29&start=2024-04-29%2013:00&end=2024-04-29%2014:30

Medi-yoga är en yogaform som passar alla.
Den bygger på lugna rörelser som ökar energiflödet
i kroppen. Den har många dokumenterade medicinska effekter.
Den har en gynnsam påverkan på nervsystemet, minskar stress, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket, stimulerar ämnesomsättningen och matsmältningen. Den yogiska andningen är välgörande för hela kroppen genom att den får fart på flödet och cirkulationen i hela kroppen.

Det är en utmärkt väg till inre harmoni och ökad fysisk rörlighet i framför allt rygg och nacke. Ur denna yogaform har Medicinsk yoga vuxit fram. Jag har utbildat mig på IMY, Institutet för Medicinsk Yoga och har stor erfarenhet av att leda kurser i yoga.